Smile design

Smile design | Budite kreator svog savršenog osmeha

Smile design je izraz koji se odnosi na kompjutersko dizajniranje osmeha, što podrazumeva poboljšanje položaja i izgleda najpre zuba, ali i okolnog tkiva. Dizajniranje osmeha je proces u kome učestvuje tim edukovanih stomatologa i zubni tehničar, i gde multidisciplinarni, konzilijumski pristup čini razliku u finalnom proizvodu - Vašem osmehu.

smile design

Jedan od prvih koraka smile design procedure je detaljan razgovor sa vama o željama i očekivanom ishodu terapije. Tokom ove prve posete, izvršićemo pregled vaših usta i zuba i uraditi seriju neophodnih fotografija. Skeniraćemo vaše zube i desni dentalnim skenerom čime ćemo izbeći neprijatno uzimanje otiska standardnim kašikama. Naša zubotehnička laboratorija će na osnovu dobijenih informacija pipremiti 3D model vaših budućih zuba i tada ćete biti u prilici da zajedno s našim timom učestvujete u njihovom ulepšavanju. To znači da ćete moći da vidite njihov oblik, postavu i odnos sa okolnim tkivima i da svojim stavom, idejom i mišljenjem budete kreator sopstvenog osmeha.

Nakon donete odluke o položaju, obliku i boji vaših zuba, izradjuje se mock up model. Mock up je simulacija novog osmeha koja se dešava direktno na vašim zubima, bez njihovog oštećenja, nešto kao "test osmeh".

Na neinvazivan način privremeno menjamo oblik i boju vaših zuba kako bi sa sigurnošću utvrdili da je to upravo osmeh kakav ste želeli.

Smile design i naš tim stručnjaka vam pružaju mogućnost da nakon izrade definitivnog protetskog rada izadjete iz naše ordinacije sa pouzdanjem, zadovoljstvom i osmehom kakav ste oduvek hteli.

Zakažite termin

Rekli ste o nama