DMLS tehnologija za izradu protetskih krunica i mostova

Šta je DMLS (Direct Metal Laser Sintering)?

DMLS - direktno lasersko sinterovanje metala je proces gde se iz CAD softvera (softver za dizajn budućih protetskih nadoknada). Potpuno automatski izradjuju najkvalitetnije co cr konstrukcije (osnova za sve metalokeramičke protetske radove). Sistem gradi sloj po sloj metalnog praha laserom i na taj način omogućava kreiranje izuzetno složenih geometrija.

dmls

DMLS je vodeća tehnologija kada je u pitanju visoka preciznost (20 mikrona) i kvalitet materijala za izradu apsolutno svih restauracija u dentalnoj protetici. Naša laboratorija je prva na ovim prostorima koja je uvela ovu tehnologiju u svakodnevnu upotrebu, što znači da su sve metalokeramičke krunice izradjene ovom tehnologijom.

DMLS je superiorna tehnologija koja kombinuje kompjuterski dizajn i lasersku izradu metalokeramičkih protetskih nadoknada.

Apsolutna preciznost, čvrstoća, postojanost i biokompatibilnost su prednosti koje čine osnovu visokokvalitetnog protetskog rada.

Potpuno digitalizovan proces izrade ove vrste krunica eliminiše greške prouzrokovane „ljudskim“ faktorom. DMLS krunice i mostovi daju izuzetne estetske rezultate, postojanu boju i dugotrajnost protetskog rada.

Zakažite termin

Rekli ste o nama