Crypton & in Coris CC krunice

CRYPTON & IN CORIS CC KRUNICE I MOSTOVI - Prvi u Srbiji

Crypton & In Coris CC je zapravo sinterovani CrCo material i on je veoma značajna novina u stomatološkoj protetici jer uvodi CAD/CAM tehnologiju u široku primenu u oblasti metalokeramičkih nadoknada uz korišćenje svih prednosti koje CAD/CAM ima u odnosu na manuelnu tehniku.

crypton & in corris cc krunice

Kompjuterski dizajnirane Crypton & In Coris CC metalokeramičke krunice i mostovi su idealne debljine i čvrstoće. Stomatološka ordinacija Beograd „Cvetić dent“ jedna je od prvih ordinacija u Srbiji koja je uvrstila u svoju ponudu ovaj materijal. Metalokeramičke krunice ili „navlake“ izradjene od Cryptona CAD/CAM tehnologijom pružaju izuzetne estetske rezultate i čvrstoću.

Zašto su Crypton & In Coris CC krunice i mostovi bolje rešenje za vas?

Crypton je neporozan i kompaktan materijal, savršeno se kombinuje sa keramikom i daje toplu i stabilnu boju vašim zubima. Ne oksidira u dodiru sa pljuvačkom, pa zbog toga se ni posle dužeg vremena ne javlja tamni rub desni oko krunica, kao što se često događa sa starim protetskim radovima koji su zasnovani na metalokeramici. Uz Crypton je sugurno da će Vaš osmeh biti savršen dugi niz godina.

Crypton je biokompatibilan materijal i ne izaziva nikakve alergijske reakcije niti poteškoće, pa je zato pogodan za primenu kod pacijenata koji imaju alergiju na neke metale.

Obzirom da je Crypton vrlo kompaktan materijal, možemo reći da pokriva izuzetno širok spektar indikacija. Od ovog materijala se mogu izradjivati kako pojedinačne krunice ili tzv. navlake, tako i mostovi velikog raspona. Zbog izuzetne čvrstoće, ovaj materijal je pogodan za navlake na prednjim i na bočnim zubima gde je pritisak žvakanja značajno veći.

Zakažite termin

Rekli ste o nama